Over de fysiotherapeuten van onze praktijk in Oldenzaal

Tom Spijkerman

Mijn naam is Tom Spijkerman en ben sinds de zomer van 2017 werkzaam voor onze praktijk. Eerst één dag in de week en een jaar later ben ik fulltime in Oldenzaal gaan werken.


In het dagelijks leven mag ik graag een stuk hardlopen en wielrennen. Het zal u dan ook niet verbazen dat ik mij ben gaan specialiseren in de sportfysiotherapie. Een sportfysiotherapeut behandelt niet alleen topsporters, maar is bedoeld voor iedereen die aan sport doet: op welk niveau dan ook, in welke sport dan ook.

Naast Sportfysiotherapeut ben ik ook lid van het Chronisch Zorgnet (specialisatie perifeer arterieel vaatlijden; ofwel Etalagebenen) en Schoudernetwerk Twente.

 

Opleidingen

 • Algemene fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie i.o. aan de SOMT

BIG: 49919556804

Frank Lanen

Sinds 1996 ben ik fysiotherapeut en sinds december 2000 werk ik met veel plezier in Oldenzaal. 

 

In de loop der jaren heb ik mij door middel van verschillende opleidingen ontwikkeld.

Dit om een gespecialiseerde maar ook een breed georiënteerde fysiotherapeut te zijn en mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun gezondheidsproblemen of vragen. 

 

In mijn vrije tijd doe ik aan balsporten als hockey en golf en ben ik graag buiten in de mooie natuur om Oldenzaal met mijn hond. Óf wat verder weg in Duitsland of Oostenrijk met de familie voor een wandelvakantie of wintersport. Maar ik kan me ook prima vermaken met een goed boek, lekker thuis op de bank.

 

Opleidingen:

 • Algemene fysiotherapie opleiding 
 • Master manuele therapie aan de SOMT 
 • Oedeemtherapie 
 • Dry needling 

BIG: 69046083604

Astrid Lanen-Weustink

Hallo mijn naam is Astrid Lanen. Samen met mijn man Frank ben ik in 2000 gestart met een praktijk in Oldenzaal. Hier werk ik als algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut.

In de praktijk werk ik veel met Dry needling technieken en lasertherapie.

Verder werk ik veel met hippische sporters in de vorm van ruiterfittrainingen en flexchairtraining. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook werkzaam als dierenfysiotherapeut voor paarden en honden. In mijn vrije tijd geniet ik zelf van de paardensport, natuur en mijn gezin.

 

Opleidingen:

 • Algemene fysiotherapie opleiding 
 • Oedeemtherapie
 • Dryneedling 

BIG: 19047380704

Wouter de Jong

Begin 2021 ben ik mede-eigenaar geworden van Fysiotherapie Lanen & De Jong. Met ons team bieden we een breed fysiotherapeutisch aanbod om u van goede zorg te voorzien.

Naast algemene fysiotherapie, heb ik in 2015 mijn master geriatrie-fysiotherapie afgerond. Daarnaast ben ik lid van ParkinsonNet, waardoor ik veel neurologische ziektebeelden behandel. Recent ben ik begonnen met de opleiding voor leefstijlcoach om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik aan het hardlopen of doe ik een survivalrun. Met ons actieve gezin zijn we regelmatig op het Hulsbeek te vinden.

 

Opleidingen

 • Algemene fysiotherapie opleiding
 • Master geriatrie in de fysiotherapie aan de SOMT
 • Dry needling
 • Leefstijlcoach
 • Osteopathie i.o. aan de IAO

BIG: 19913156304

Demi Mollink-Rothe

Mijn naam is Demi Mollink-Rothe, afgestudeerd fysiotherapeut sinds 2020. Bewegen is gezond en leuk om te doen, daarom heb ik gekozen voor het vak fysiotherapie. Van nature ben ik een gedreven en actief persoon die altijd streeft naar het beste.

Ik ben zelf een fanatieke sporter. Ik doe al jaren aan wedstrijdzwemmen en ik ben vrijwel iedere dag te vinden in het water van de zwemvereniging de Dinkel in Denekamp.

Ik vind het dan ook leuk om de patiënten een beetje van mijn fanatisme mee te geven. Samen werk ik met u aan uw hulpvraag/klachten om weer optimaal te kunnen genieten van hetgeen wat u graag doet. Waar ik naar streef is dat u als patiënt met een voldaan en positief gevoel de deur uit gaat.

 

Opleidingen 

 • Algemene fysiotherapie opleiding
 • Dry needling

BIG: 09927585404

Meer weten over onze fysiotherapiepraktijk in Oldenzaal? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Fysiotherapiepraktijk Lanen & De Jong

Haverstraat 15C 
7573 GK Oldenzaal


KVK-nr: 08206702

Contactgegevens

 0541-52 31 11

info@fysiotherapielanendejong.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 19:00

Dinsdag 08:00 - 19:00

Woensdag 08:00 - 19:00

Donderdag 08:00 - 19:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag op afspraak

Fysio-, oedeem-, sportfysio-, manuele therapie, dry needling en high power laser voor de regio Oldenzaal