Tom Spijkerman

Mijn naam is Tom Spijkerman en ben sinds de zomer van 2017 werkzaam voor onze praktijk. Eerst één dag in de week en een jaar later ben ik fulltime in Oldenzaal gaan
werken.

In het dagelijks leven mag ik graag een stuk hardlopen en wielrennen. Het zal u dan ook niet verbazen dat ik mij ben gaan specialiseren in de sportfysiotherapie. Een sportfysiotherapeut behandelt niet alleen topsporters, maar is bedoeld voor iedereen die aan sport doet: op welk niveau dan ook, in welke sport dan ook.

Naast Sportfysiotherapeut ben ik ook lid van het Chronisch Zorgnet (specialisatie perifeer arterieel vaatlijden; ofwel Etalagebenen) en Schoudernetwerk Twente.

Frank Lanen


Astrid Lanen-Weustink


Wouter de Jong

Begin 2021 ben ik mede-eigenaar geworden van Fysiotherapie Lanen & De Jong. Met ons team bieden we een breed fysiotherapeutisch aanbod om u van goede zorg te voorzien.

Naast algemene fysiotherapie, heb ik in 2015 mijn master geriatrie-fysiotherapie afgerond. Daarnaast ben ik lid van ParkinsonNet, waardoor ik veel neurologische ziektebeelden behandel. Recent ben ik begonnen met de opleiding voor leefstijlcoach om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik aan het hardlopen of doe ik een survivalrun. Met ons actieve gezin zijn we regelmatig op het Hulsbeek te vinden.

Demi Mollink-Rothe

Mijn naam is Demi Mollink-Rothe, afgestudeerd fysiotherapeut sinds 2020. Bewegen is gezond en leuk om te doen, daarom heb ik gekozen voor het vak fysiotherapie. Van nature ben ik een gedreven en actief persoon die altijd streeft naar het beste.

Ik ben zelf een fanatieke sporter. Ik doe al jaren aan wedstrijdzwemmen en ik ben vrijwel iedere dag te vinden in het water van de zwemvereniging de Dinkel in Denekamp.

Ik vind het dan ook leuk om de patiënten een beetje van mijn fanatisme mee te geven. Samen werk ik met u aan uw hulpvraag/klachten om weer optimaal te kunnen genieten van hetgeen wat u graag doet. Waar ik naar streef is dat u als patiënt met een voldaan en positief gevoel de deur uit gaat.

Fysiotherapiepraktijk Lanen & De Jong

Haverstraat 15 c 
7573 GK Oldenzaal


KVK-nr: 08206702

Contactgegevens

 0541-52 31 11

info@fysiotherapielanendejong.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 19:00

Dinsdag 08:00 - 19:00

Woensdag 08:00 - 19:00

Donderdag 08:00 - 19:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag op afspraak

Fysio-, oedeem-, sportfysio-, manuele therapie, dry needling en high power laser voor de regio Oldenzaal